Ateljé Inspiro            Konst & kurser

Konst & kurser

Vedic Art Grund- och

Fortsättningskurser


De flesta av oss ritar och målar när vi är barn. 


De flesta av oss slutar sorgligt nog med det någonstans på vägen...


Hitta din skaparglädje igen! Ditt unika uttryck!
En målarhelg hos Ateljé Inspiro passar både dig som är nybörjare och dig som vill ha en nytändning i ditt redan etablerade måleri. Undervisningen anpassas så att alla arbetar utifrån sina egna förutsättningar och i sin egen takt. 


Vedic Art är en modern svensk metod, som med hjälp av gammal indisk vishetstradition syftar till att öppna upp för seendet och individens egen kreativitet. Med övningar som utgår från 17 principer om konsten och livet utvecklas din skapandeförmåga och personliga stil.


grundkursen går vi igenom principerna med tillhörande målarövningar som hjälper dig att hitta din inre konstnär och våga skapa fritt från känslan utan prestationskrav.

fortsättningskursen fördjupar vi oss i principerna och hur de kan användas i vardagliga livet. Tid för repetition, tillägg och samtal kring målningarna.
Att använda Vedic Art kan ge dig många nya möjligheter både i konsten och i livet, och att ge dig själv en sådan kurshelg är ett underbart sätt att fylla på med kraft och hitta ny inspiration! Det brukar bli många aha-upplevelser och goda skratt, likväl som tid för kontemplation, meditation och promenader vid havet.


Du väljer själv vilka material du vill jobba med, dock inga oljefärger på själva kursen. Akrylfärg rekommenderas. Mer info om material fås i kursmailet när du anmäler intresse. Tips på boende finns för dig som kommer långväga ifrån.


Ateljé Inspiro ligger i Smygehamn, 15 km öster om Trelleborg, och nås enkelt med buss eller bil. Vi målar utomhus om vädret tillåter. 


Unna dig några rofyllda, utvecklande dagar tillsammans med likasinnade!


Varmt välkommen att kontakta mig för anmälan och mer info:


[email protected] eller 0761 859835